12 věcí, které ničí podnikání pro jednu osobu / Tim Denning / Červen, 2023

June 19, 2023 0 Comments

Podnikání pro jednu osobu zní jako sen.

Pravdou je, že je to těžší, než si myslíte.

Za posledních 9 let jsem se setkal s mnoha nástrahami. Zde je 12 nejlepších, abyste nezničili jednu z nejlepších příležitostí, na které kdy narazíte.

Zmiňuji se o tom jako první, protože mě to stálo miliony.

Po většinu posledních 9 let jsem neměl žádnou podporu. Udělal jsem všechno. Dostalo mě to na pokraj. Měl jsem mnoho temných dnů.

Důvod, proč jsem nedostal pomoc, je ten, že jsem perfekcionista. Nevěřím, že někdo jiný může dělat tak dobrou práci jako já. To by mohla být pravda. Ale tady je věc: každý úkol nemusí být proveden dokonale, zejména administrativní věci.

Dostával jsem A+ odpovědí na všechny své vlastní e-maily, ale mazání e-mailů není online tok příjmů naposledy jsem to kontroloval.

V posledních třech měsících jsem experimentoval s VAs. Byla to změna hry. Většina mých zbytečných adminů je pryč. Nyní mám volný čas pracovat na svém podnikání pro jednu osobu místo práce v it.

Je tu ještě jeden důvod, proč jsem si tak dlouho nenajal virtuálního asistenta…

Kdykoli komunikuji s kýmkoli online a říkají věci jako” Nechci si koupit kurz 100$, abych se naučil tuto dovednost, ” vím, že jsem potkal někoho, kdo to nezvládne.

Podnik jedné osoby musí utrácet peníze, aby vydělal peníze.

Jinak to nejde. Bezplatný obsah a hacky vás nikam nedostanou. Amatéři je učí-proto jsou zdarma!

Nenajímal jsem si VA, protože jsem to viděl jako cenu, když jsem to měl vidět jako investici. Čas je váš nejcennější zdroj v podnikání pro jednu osobu, takže pokud nemáte VA, jste doslova v háji.

Dojde vám čas, pracovat pozdě v noci, a pravděpodobně skončí Rozvedený jako mnoho mých dalších “úspěšných” přátel.

Musíte se naučit, jak vidět rozdíl mezi investicemi a výdaji. A vaše psychologie kolem peněz obvykle potřebuje upgrade.

Účetní myšlení zaměstnanců nikam vás nedostane-kromě návratu k práci u stolu, která drtí duši a vydělává méně, než stojí za to.

Firemní svět nás učí plánovat a přemýšlet o cestě přes pracovní den.

V obchodním světě pro jednu osobu to bude konec hry, pokud to uděláte. Musíte dostat peníze do dveří. To je vaše # 1 priorita, ne ma$turbating na ideální obchodní plány a perfektní zákaznické personas.

Nevíš, co nevíš.

Podnikání jedné osoby roste prostřednictvím experimentů. Každý úspěšný se může proměnit v produkt nebo službu, kterou iterujete, dokud nenarazíte na množství peněz, které chcete vydělat.

Nenechte se uvíznout ve své domácí kanceláři s kalhotami dolů a snažte se napsat obchodní plán. PowerPoint paluby nevydělávají trofeje v tomto světě.

“Měl bych použít Notion nebo Obsidian pro psaní poznámek?”

“ConvertKit nebo Mailchimp pro automatizaci e-mailů?”

“Beehiiv nebo Sub$tack pro můj zpravodaj?”

Takové e-maily dostávám každý den od cizích lidí. Je to strašidelné.

Odpověď je všechno fungujetak se pusť do práce. Jaký nástroj si vyberete, nezlomí nebo nezlomí vaše podnikání (přečtěte si to znovu). Důležité je provedení.

Mnoho rádoby podnikatelů v jedné osobě je maskovaných věštců.

Chtějí, aby guru a trenéři slyšeli jejich pocity a cítili podporu. Chtějí 100% záruku vrácení peněz, že jejich podnikání pro jednu osobu uspěje, než začnou.

Takhle skutečný svět nefunguje, kámo.

Nikdo vám nemůže říct, zda vaše podnikání bude fungovat. Možná to bude, možná to nebude. hodně z toho přijde na trpělivost. Také myšlení.

Jste někdo, kdo chce něco za nic a věří, že by měl být milionářem za rok? Pokud ano, pravděpodobně se držte dál od podniků s jednou osobou.

Ale pokud jste někdo, kdo je trochu klidnější a je ochoten vyměnit 2-3 roky času, aby byl volný po zbytek svého života, pak krok nahoru. Připojte se k večírku. Ahoj, pět, tvůj soused. Naplácat jejich zadek. Ty Ano.

Už jsem to řekl, ale je třeba to opakovat pro lidi v zadní části místnosti: čas je váš nejcennější zdroj. Je nulová šance, že tento způsob života bude fungovat, pokud jste špatní v řízení času.

Takže váš kalendář říká hodně o vás a vaše zlobivé návyky po pracovní době. Jediný způsob, jak získat čistý kalendář, je být zatraceně dobrý v tom, že řeknete ne.

Vaše výchozí odpověď na každou novou příležitost nebo králičí noru by měla být ” ne.”Ještě lepší je, že vaše výchozí nastavení by mělo být * nereagovat*.

Mít lidi k prodeji je tak zatraceně zásadní.

Neznám jediný podnik s jednou osobou online, který by uspěl bez sociálních médií. Bez pozornosti lidí nikdy nebudete mít žádné stopy.

Neznamená to, že se musíte stát výstavním poníkem, ale musíte zvládnout umění dávat hodnotu online zdarma. To jen znamená ukázat lidem to, co víte, bez strašidelné skryté agendy.

Stánek:

Vyberte si jednu platformu sociálních médií. Zveřejňujte tam denně.

Najděte lidi, kteří mají rádi podobné věci, a spojte s nimi své síly, abyste mohli navzájem sdílet obsah.

Knobheads se nikdy v životě nikam nedostanou.

Pokud jste jedním z těch douchebagů, kteří se rádi “chlubí” nebo “ovlivňují” nebo jsou k lidem hrubí, pak zapomeňte na podnikání pro jednu osobu.

Vaši zákazníci jsou přitahováni k vašemu podnikání kvůli vám. Takže pokud je to ” vy ” zraněno, zlomený, a ne milý člověk — nedojde k žádnému prodeji. Nejlepší je dostat terapii a pak jít na podnikání pro jednu osobu později.

Velká ega blokují lidem také zpětnou vazbu.

Když zákazník nebo předplatitel e-mailu řekne něco negativního, vezme si to osobně a pláče. Tento svět vyžaduje silnou kůži.

Nemůžete se snadno urazit, protože ti, kteří jsou uraženi, musí být uraženi častěji.

Rozhodování v podnikání pro jednu osobu je snadné: postupujte podle údajů.

Nemysli si, že víš všechno. Nespoléhejte se na intuici nebo ručně zvlněné signály z vesmíru. Nebo Rada navržená tak, aby vám něco přeprodala.

Sbírejte data. Podívejte se na lajky, komentáře, sdílení a záložky na sociálních médiích. Ještě lepší-spusťte průzkumy svému publiku a zjistěte, jaké jsou jejich problémy. Pokud opravdu chcete udělat 7 čísel online, zjistěte, jaké jsou největší bolesti lidí. Pak je vyřešte.

Provádím manuální průzkumy měsíčně a automatizované denně.

To je, jak vášnivý jsem o datech. A data mě vždy nutí vypadat hloupě, protože nikdy nedokážu předpovědět, co lidé potřebují, i když si moje křehké ego myslí, že mohu.

Bez důkazů nemůžete cizincům nic prodat.

Pokud vás vidím poprvé, první otázka, kterou mám, je ” mohu vám věřit?”Posudky pomáhají utvářet toto pouto.

Ale posudky se vyvíjejí. Potřebujete textové, sociální a video. Některé z nejsilnějších jsou tweet ohlasy, protože potenciální kupci je mohou kontaktovat nebo alespoň vidět, že jsou skutečné.

Zatímco mnoho podniků používá falešné posudky nebo posudky od svých kamarádů, pak se divte, proč jim nikdo nevěří lol.

Ohlasy dokazují, že můžete doručit. Tak je doručte a sbírejte.

Mnoho rádoby se snaží podnikat z rozmaru a naděje.

Nefunguje to. Pokud budete někdy chtít dělat méně práce, budete muset některé úkoly outsourcovat na volné noze. Jediný způsob, jak to udělat, je se systémy, jinak je to obrovská hromada nepořádku.

Zvyk je něco, co se snažíte dělat pravidelně. Systém je řada kontrolních seznamů a dokumentace uložených v cloudu, které lze snadno sdílet.

Právě jsem si koupil Notion pro své podnikání a vzal všechny systémy pro všechno a dal je na jedno místo.

Každý úkol má datum, vlastníka a popis toho, co dělat.

Je to tak jednoduché 5 rok starý mohl následovat. Sakra, můj 7 měsíční dcera by to pravděpodobně mohla vyřešit.

Systematizovat nebo získat kopřivku a zemřít.

Podnik pro jednu osobu má nezávislé pracovníky, kteří pomáhají ad-hoc.

Jediným skutečným zaměstnancem vašeho podnikání je software. Zapier používám k automatizaci co největšího počtu malých úkolů, protože je levnější než člověk a nepotřebuje přestávky na toaletu ani dny volna na Memorial Day.

Automatizujte nebo zemřete.

Slyšeli jste, co ničí podnikání jedné osoby. Pojďme skončit na vysoké a dostat se vysoko na život.

Největší podniky pro jednu osobu, se kterými jsem se kdy setkal, dokážou přežít a prosperovat, protože jsou postaveny na posedlosti.

Lidé, kteří je řídí, jsou posedlí. Milují všechno o svém podnikání. Je postaven na vášni, účelu a odkazu. Nikdy by nechtěli dělat nic jiného. Budují několik příštích desetiletí, ne příštích 5 minut.

Nemusí mít chuť pracovat. To, co dělají v den volna, je to, co dělají v pracovní den. To je svatý grál.

Vybudujte podnikání pro jednu osobu kolem své posedlosti.